Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden:
Op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. 

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 0180 41 25 70 of apotheek.slikkerveer@ezorg.nl.

Gratis inloopspreekuur
Iedere maandag van 09.00 tot 10.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur.  

Servicedag
Uw apotheek doet mee aan de Nationale Cholesterol Test campagne die plaatsvindt in de ochtenden van 23 maart t/m 3 april. Wanneer uit de risicotest op www.nationalecholesteroltest.nl blijkt dat u kans heeft op een verhoogd cholesterol (één van de risicofactoren voor hart- en vaatziekten), bieden wij u een gratis cholesteroltest aan in onze apotheek.  Vanaf heden kunt u de risicotest invullen en kijken of u in aanmerking komt voor de gratis cholesteroltest in onze apotheek.

Voorlichtingsbijeenkomst
Ook in 2015 zal uw apotheek weer een voorlichtingsbijeenkomst organiseren. Het thema zal dit jaar ouderenzorg zijn, en de voorlichtingsbijeenkomst zal gehouden worden op 3 maart.