Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Vitaliteitstrainer en - coach - Olga Commandeur


‘Het maakt niet uit hoe, maar beweeg!’

Al achttien jaar is Olga Commandeur elke werkdag te zien in het programma ‘Nederland in beweging’. De oud-atlete deed mee aan de Olympische Spelen van 1984 en vestigde ooit als enige Nederlandse atlete een officieel wereldrecord op de 800 meter hordelopen. Nu zet zij haar ervaring als topsporter in om jong en oud aan het bewegen te krijgen. Lees over haar ervaringen in het Leef! magazine op pagina 6. 

Olga Commandeur is vitaliteitscoach en -trainer en houdt zich bezig met het opzetten van beweegpleinen voor ouderen. 

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques


Profiteren van aantrekkelijke kortingen?
Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 92 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op Service Apotheek Merk Reisset, Ladival producten, SAM Magnesium, SAM Glucosamine, Prevalin Direct, SAM Voetcrème, Thuasne kniebandage Genusoft, Poppit tabletuitdrukker en de compacte verbandtrommel.

Thema Bewegen


Het fanatisme voor sporten is terug te vinden in de manier waarop Renetta haar apotheek runt. ‘Wij vinden het belangrijk om met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan. Je aanpassen aan de wensen van de klanten en de vele veranderingen in de zorg maken dat je altijd scherp moeten blijven. Het leveren van service en goede kwalitatieve zorg is iets wat ik mijn personeel dagelijks meegeef.’

Renetta Fransens – Apotheek Van der Sluis in Sneek 

Bas Peijs

Bas Peijs is ex-profvoetballer en sportarts bij het eredivisieteam van FC Twente.

‘De drie belangrijkste pijlers voor een goede prestatie zijn training, voeding en rust.’

Lees zijn verhaal op pagina 10 in Leef! 

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Bekijk hier de prijswinnaars van de vorige editie Leef! magazine.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2017 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het Ronald McDonald Kinderfonds.  Klik hier voor de puzzel.